Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز – ایرنا- استاندار خوزستان با اشاره به اینکه خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) آینه تمام نمایی از رخدادهای جامعه است یادآورشد: خبرنگاران ایرنا از یکسو اقدامات انجام شده را در راستای اطلاع رسانی مردم منتشر می کنند و از سویی دیگر صدای مردم را به گوش مسئولان می رسانند.

به گزارش ایرنا غلامرضا شریعتی روز یکشنبه در آستانه روز خبرنگار با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی در جمع خبرنگاران این رسانه دولتی افزود: خبرگزاری جمهوری اسلامی در سالهای اخیر هیچگاه مدافع بی چون و چرای دولت نبوده و یا بدون منطق از دولت حمایت نکرده بلکه همواره بنابر اصل استقلال رسانه ای و به صورت حرفه ای عمل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی یکی از مهم ترین ویژگی های خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) را استقلال دانست و ادامه داد: خبرگزاری جمهوری اسلامی در کنار اقدامات دولت، نواقص و مشکلات را هم بیان می کند همین امر سبب شده که مردم این رسانه را به عنوان رسانه مرجع بپذیرند.

**تامین منافع بلند مدت دولت توسط ایرنا
شریعتی خاطر نشان کرد: ایرنا منافع بلند مدت و جامع دولت را مد نظر قرار داده است زیرا بیان مشکلات و مسائل مردم و تذکر آنها به مسئولان سبب حل آنها و در نتیجه انسجام بیشتر می شود.
وی ادامه داد: تمام مسئولان ایرادات و نواقصی دارند و تکامل آنها در گرو مشاوره است و هرچه مسئولان بیشتر در معرض مشاوره قرار گیرند نقاط ضعف آنها کاهش می یابد که در واقع رسانه ها این نقش مشاوره ای را ایفا می کنند.
نماینده عالی دولت در خوزستان با اشاره به اینکه ایرنا نقش اعتدالی در جامعه دارد تصریح کرد: این شیوه عمل خبرگزاری جمهوری اسلامی جامعه را نیز به سمت اعتدال سوق می دهد.
استاندار خوزستان گفت: در این مدت تلاش کرده ام تا نسبت به اخبار و نحوه کار رسانه های استان انتقادی نداشته باشم زیرا معتقدم نباید برای آنها محدودیت ایجاد کرد.
وی با تاکید بر لزوم استقلال رسانه ها اظهار داشت: استقلال رسانه ضامن سلامت جامعه است چرا که اگر رسانه ها و خبرنگاران مستقل و آزادانه عمل کنند فساد در جامعه کاهش پیدا می کند و در واقع یک رسانه مستقل اعتماد عمومی را به خود جلب و از انتشار شایعات جلوگیری می کند.
استاندار خوزستان ویژگی های یک رسانه مستقل را منتقد بودن، پرسشگر بودن، مطالبه گری و حفظ منافع و مصالح مردم عنوان کرد و یادآور شد: یک رسانه مستقل می تواند از بسیاری کج روی ها و ایرادات جلوگیری کند.
شریعتی با بیان اینکه رسانه ها رکن چهار دموکراسی هستند خاطر نشان کرد: رسانه ها باید قدر این وظیفه سنگین و کم نظیر را بدانند و از آن صیانت کنند.
به گفته استاندار خوزستان رسانه ای که وابسته باشد اعتماد عمومی از آن سلب می شود و این به معنای مرگ تدریجی یک رسانه است زیرا رسانه ها با تکیه بر قابلیت مرجعیت ارزش دارند.
شریعتی تصریح کرد: وجود رسانه های مستقل برای اداره یک جامعه امری اجتناب ناپذیر است و جامعه مردم سالاری دینی به آن نیازمند است و هیچ کشوری بدون وجود رسانه های مستقل کامل نخواهد شد.
وی با بیان اینکه آزادی رسانه نباید تحت شعاع مسائل امنیتی قرار گیرد گفت: اگرچه لزوم رعایت مصالح نظام و کشور بر همه واجب است اما نباید دائما به بهانه امنیت این آزادی را از رسانه ها سلب کرد.
استاندار خوزستان در اظهار داشت: رسانه در عین حال که باید اقدامات و عملکردها را گزارش دهد باید صدای گروه های مختلف مردم را به گوش مسئولان و مردم برساند.
وی ادامه داد: رسانه ها و خبرنگاران باید مسئولان را از اتفاقات کف جامعه و لایه های زیرین آن مطلع کنند زیرا ممکن است مسئولان به علت مشغله های کاری از برخی اتفاقات بی خبر باشند که این خلا باید توسط رسانه ها پر شود.
نماینده عالی دولت در خوزستان یادآور شد: بارها مشاهده شده که یک رسانه و یا خبرنگار در یک موضوع خاص جامعه ای را با خود همراه کرده است که این نشان از قدرت رسانه ها دارد.
هفدهم مرداد ماه سال 1377، محمود صارمی خبرنگار خبرگزاریِ جمهوری اسلامی، به همراه هشت نفر از اعضای کنسولگری ایران در مزار شریف افغانستان به دست گروهک تروریستی طالبان به شهادت رسید که به همین مناسبت، شورای فرهنگ عمومی، هفدهم مرداد ماه هر سال را به عنوان «روز خبرنگار» نامگذاری کرد.
9887/6064

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي رسانه ايرنا استاندار خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۱۴۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش اصحاب رسانه در تبیین حفظ زیست عفیفانه و جایگاه متعالی زن، مادر و خانواده حائز اهمیت است

جام جم آنلاین اصفهان؛ دکتر سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان، در نشست با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان در مورد زیست عفیفانه در جامعه، گفت: زیست بومی در کشور ما وجود دارد که بسیاری از افرادی که به کشورهای شرقی و غربی سفر کرده‌اند، بر آن تأکید دارند.
وی ادامه داد: یکی از حوزه‌هایی که در جمهوری اسلامی سبب آرامش و امنیت شده، توجه به زیست عفیفانه و خانواده است.
استاندار اصفهان بیان کرد: دقیقاً در نقطه مقابل، عدم توجه به خانواده و زیست عفیفانه تمدن غرب را دچار آسیب کرده است.
دکتر مرتضوی خاطرنشان کرد: یکی از جبهه‌هایی که دشمن سالها است در کشور ما آن را دنبال می‌کند هجمه به زیست عفیفانه، مقام خانواده، زن و مادر است.
استاندار اصفهان ادامه داد: البته با قُبح زدایی از گناه و لاابالی‌گری تلاش کرده‌اند تا زمینه برخی بی‌بندوباری‌ها را در جامعه فراهم کنند.
دکتر مرتضوی گفت: برخی از جریان‌های رسانه‌ای در سال ۱۴۰۱ تلاش کردند حیا، عفت و زیست عفیفانه را از مردان و زنان ما بگیرند، البته که زیست عفیفانه برای هم مردان و هم زنان است و هیچ فردی از آن مستثنی نیست.
وی با اشاره به اینکه اگر آینده ایران برای ما مهم است باید خانواده همیشه محترم و جایگاه زن متعالی باشد، گفت: در خانواده‌هایی که زیست عفیفانه دارند مادر جایگاه مقدس و اعتبار متمایزی دارد و این جایی است که دشمن هدف‌گیری می‌کند.
استاندار اصفهان اظهار کرد: دشمن جایگاه مادر را با هدف قراردادن دختران نشانه رفته است تا زیست عفیفانه را از دختران جامعه سلب کند.
دکتر مرتضوی خاطرنشان کرد: برای مقابله با این هدف شوم دشمن برنامه‌های مختلف ایجابی، سلبی و بازدارنده برنامه‌ریزی شده است.
دکتر مرتضوی بیان کرد: بایستی خواهران و برادرانی که از زیست عفیفانه فاصله می‌گیرند را هوشیار و بیدار کنیم و جامعه نسبت به این مسائل حساس شوند.
وی افزود: فرزندان ما با بمباران تبلیغاتی در معرض آسیب هستند، در این خصوص اصحاب فرهنگ و هنر و بالاخص رسانه وظیفه خطیری دارند تا جامعه را نسبت به این مخاطرات آگاه کنند.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • ایثارگران میدان‌داران واقعی حکمرانی جمهوری اسلامی ایران هستند
  • ایثارگران میدان‌داران واقعی حکم‌رانی جمهوری اسلامی ایران هستند
  • یک روزنامه: سختگیری دهه 60 در مدارس در حال تکرار است/ هنوز «آینه» ممنوع است! دانش‌آموزان دوره متوسطه می‌گویند در مدرسه کیف‌هایشان را می‌گردند و مسئولان مدرسه برخوردهای خشن و توهین‌آمیز دارند
  • نقش اصحاب رسانه در تبیین حفظ زیست عفیفانه و جایگاه متعالی زن، مادر و خانواده حائز اهمیت است
  • راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعتی یکی از برنامه‌های خوزستان
  • تاکید رئیس جمهور بر فعال شدن پروژه منوریل قم
  • چرایی پیش‌بینی‌ناپذیری از ایران فردا | برخوردها از سال ۸۸ جامعه را پیچیده‌تر کرده | تنش‌های بزرگ در دل رخدادهای کوچک است!
  • فیلم| دانشجویان معترض آمریکایی جزو کدام اقشار جامعه هستند؟
  • نسل کنونی جامعه در جنگ تمام عیار رسانه ای قرار دارند
  • مکتب «گل آقا» در بخش طنزپردازی امروز پیاده سازی شود